Sentenz...

... is de Duitse variant van het Nederlandse woord‘zin’, in de betekenis ‘volzin’.

‘zin’ dekt in onze taal een karrenvracht betekenissen. U hebt zin in, zoekt naar de zin van het leven of vindt net de juiste zin niet.

“U hebt zin in, zoekt naar de zin van het leven of vindt net de juiste zin niet.”

De juiste zin spruit voort uit het juiste woord. Sentenz plaatst voor u de juiste woorden in de juiste volgorde. Met als resultaat de juiste zinnen, die uw boodschap klaar en duidelijk overbrengen. Sentenz staat garant voor kwaliteitsteksten, in verschillende publicatievormen.

Maar niet alleen woorden behoren tot het werkterrein van Sentenz. Eén beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden, en daar is Sentenz zich van bewust. Uit passie voor de juiste beelden en de nodige technische kennis, groeide een fotografische geest met veel zin voor detail en afwerking. Als u nood hebt aan een juiste foto, helpt Sentenz u verder.

Sentenz staat voor tekst en beeld, digitaal of gedrukt. Van perstekst tot geboortefoto, van bedrijfsreportage tot familiejaarkalender.

Sentenz, een jong en dynamisch bedrijf, is opgericht door Philip De Bie. Met wortels in de geschreven en gesproken pers, en in de fotowereld, wil Sentenz voor u een makkelijke halte zijn voor uw tekst- en foto-opdrachten. U geniet en profiteert van deze klare structuur en persoonlijke aanpak.

Copywriting

De juiste zin spruit voort uit het juiste woord. Sentenz plaatst voor u de juiste woorden in de juiste volgorde. Lees over onze copywriting »

Fotografie

Kwaliteitsvolle beelden, op locatie of in de studio. Uw garantie als u kiest voor Sentenz. Bekijk onze fotografie »

Printwerk

Uw print op maat bij Sentenz.be. Van fotoreproductie tot gedrukte affiche. Van menukaart tot uitnodiging. Kleine oplages uit eigen huis. Op diverse media. Tot 1.117mm breed. Printwerk »